lunes, 22 de octubre de 2012

4t ESO. EPV. PROJECTES


      Com hem comentat avui a classe, mentre montem les stop-motion (cosa que farem per grups i pot ser molt lentament...) anirem treballan en altre projectes i/o treballs. 

30 DIES 30 FOTOS

De moment aquest projecte fotogràfic: 30 dies 30  fotos. Cosnisteix a fer al llarg de un mes, cada dia una foto sobre un tema concret. Per a fer les fotografies tindrem en conter alguns aspectes comentats a classe. Aquest treball es farà a casa exepte si teniu que fer alguna foto a classe, dubte o fer el seguiment. El proper dia decidirem els temes dels projectes.

      Ací vos deixe aquest video d'un treball d'una companya d'un IES de Santa Pola.

                                                                  VIDEO


FOTONOVELA ANIMADA

L'altre treball que realitzarem serà un fotonovela. Gran part d'aquest treball si que el farem en l'institut. També vos deixe alguns exemples de fotonoveles animades, on es conten histories a partir de fotografies secuenciades a les que es afegeixen efectes i musica. També podem afegir si cal elements propis del còmic o de la fotonovela impresa.  Aquests treballs els han realitzat alumnes d'un IES d'Onda, pot ser coneixeu algú?




ABECEDARI FOTOGRÀFIC

En aquest treball anem a buscar l'abecedari al nostre voltant, cada lletra una imatge. Ja l'he explicat a classe així que una imatge (en aquest cas varies) val més que mil praules.




També vos deixe el video d'una publicitat de la marca de cotxes AUDI que va fer per al A1 i que van utilitzar aquest recurs... Ja el comentarem!





No hay comentarios:

Publicar un comentario