martes, 27 de noviembre de 2012

2n ESO. TALLER DE DISSENY. SCRAPBOOKS. TALLER DE DISSENY


   Despés de vacances de Nadal començarem el nou any dissenyant un album de fotos a l'estil scrapbook. Avise en prou d'antelació perque necessiteu material i sobre tot necessiteu fotos, així que ja sabeu...

 L'scrapbooking és un mètode per conservar histories personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.
El scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies.  Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, flors seques, rebladures, cintes...) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.
El primer pas abans de començar l'album és decidir u irdre pera les fotos, una composició. Teniu que saber que com el scrapbook és un art importat dels EEUU, la paraula "feten" per a trobar informació en la xarxa és: SKETCH.
Si poseu en Google: "sketch scrapbook" obtindreu moltissima informació al respecte...

Ací una llista d'enllaços que ens poden interessar:



                           


                          


                          




No hay comentarios:

Publicar un comentario